У Львові дітей вчитимут майструвати ялинкові іграшки

2 грудня 2014, 15:26   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Творча майстерня «Сверлик» спільно з Львівським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та управлінням молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради організовують безкоштовну серію навчань з виготовлення новорічно-різдвяних прикрас для 30 дітей з сімей учасників АТО та тимчасово переселених осіб з Криму та Сходу України.

Розпочнуться заняття у вівторок, 9 грудня, в творчій майстерні «Сверлик». Для дітей розробили цікаву навчальну програму, яка включає в себе 4 практичних заняття з виготовлення дерев’яних ялинкових іграшок, різьблення по дереву, створення іграшки зі скла та скляної листівки «Вітання зі Львова». Перед заняттями буде сформовано 4 робочі групи (до 8 дітей в групі), з якими працюватимуть двоє викладачів творчої майстерні. Окрім 9 грудня, заняття відбуватимуться 11, 18 та 25 грудня. По закінченню занять всі вироби, окрім листівки, залишаться дітям. Скляну листівку «Вітання зі Львова» діти обміняють на новорічно-різдвяні подарунки.

Творча майстерня «Сверлик» знаходиться на території Профіцентру «Квітка» за адресою: м. Львів, вул. Городоцька, 224. Контактний телефон – 067 67 61 221.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини