Сьогодні громадський порядок у місті забезпечуватиме тисяча співробітників міліції

25 листопада 2014, 16:23   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Сьогодні, 25 листопада, о 21.45 на стадіоні «Арена Львів», в рамках проведення Ліги Чемпіонів УЄФА сезону 2014-2015 років, відбудеться футбольний матч між командами «Шахтар» (Україна) та «Атлетік» (Іспанія). Усі квитки на матч викуплено, отже стадіон буде заповнений. У зв’язку з проведенням матчу, сьогодні на стадіоні та у місті будуть посилені заходи безпеки.

Як розповів заступник начальника Львівського міського управління міліції Володимир Гевко, для забезпечення громадського порядку буде залучено близько тисячі співробітників органів внутрішніх справ. Зокрема, планується, що на стадіоні та на прилеглій території буде понад 800 працівників міліції. «Будуть посилені наряди у центральній частині міста, на головному залізничному та приміському вокзалах упродовж всього дня та ночі. Ми розуміємо, що вболівальники прибуватимуть до Львова впродовж дня. Ввечері буде посилено патрулювання території біля «Арени Львів», – зазначив Володимир Гевко.

Володимир Гевко закликав вболівальників приходити на стадіон заздалегідь, аби уникнути перед матчем скупчень та виникнення конфліктних ситуацій. «Нагадуємо вболівальникам про відповідальність за протиправні дії. Всі дії на стадіоні фіксуються камерами відеоспостереження, то ж порушник буде затриманий, а розмір покарання визначатиме суд», – зазначив Іван Гевко.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини