У Львові розпочато реалізацію ще одного проекту зі встановлення ІТП у житлових будинках

12 листопада 2014, 12:47   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Львівською міською радою розпочато співпрацю з Державним агентством екологічних інвестицій України. Державне агентство екологічних інвестицій України є центральним органом виконавчої влади, одним з напрямків якого є виконання вимог Рамкової конвенції Організації Об’єднаних Націй про зміну клімату та Кіотського протоколу до неї.

Окрім того, Державне агентство екологічних інвестицій України у 2009 році уклало договір продажу одиниць установленої кількості викидів парникових газів з Міністерством довкілля, сільськогосподарських та морських справ Іспанії із спрямуванням залучених коштів на реалізацію проектів із скорочення викидів парникових газів. За рахунок цих коштів в Україні було відібрано для реалізації ряд проектних пропозицій.

У жовтні 2014 року Державне агентство екологічних інвестицій України прийняло рішення підтримати ініціативи Львівської міської ради щодо вирішення питань зменшення викидів вуглекислого газу та енергозбереження у місті Львові та здійснити фінансування проектів із встановлення індивідуальних теплових пунктів. Одним із погоджених напрямків є реалізація проектів з модернізації станцій теплопостачання з обсягом фінансування на суму близько 5 млн. євро. Зокрема, у місті Львові заплановано проект реконструкції систем теплозабезпечення групи будинків Шевченківського району з встановленням індивідуальних теплових пунктів (ІТП). 11 листопада 2014 року укладено договір між ЛМКП «Львівтеплоенерго» та ТзОВ «Теплоенергопроект» на підготовку робочого проекту, після розробки якого розпочнеться практична робота з імплементації проекту.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини