Львівський драматичний театр ім. Лесі Українки здивує новою прем’єрою

11 листопада 2014, 16:19   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

16 та 17 листопада Львівський драматичний театр імені Лесі Українки презентує незвичайну для драматичного театру прем’єру – заборонену оперу (мовою оригіналу) Дмитра Шостаковича «Антиформалістичний райок або Сталін був, Сталін є, Сталін буде?» за участю солістів Харківської національної опери, Київської і Полтавської філармоній у постановці вже відомого своїми попередніми постановками «DIVKA» і «Вівісекція» режисера і директора – Олексія Коломійцева. Початок вистави о 19 год.

«Антиформалістиний райок або Сталін був, Сталін є, Сталін буде?» Дмитра Шостаковича – друга частина трилогії у постановці Олексія Коломійцева. Постановка про європейського диктатора середини минулого століття – Йосифа Сталіна, який вписав своє ім’я кривавими літерами в історію не однієї країни. Крик душі про віру, надію та глобальне знищення схожих до Сталіна душевнохворих ідеологів-диктаторів.

Частина перша – «Вівісекція», живе кіно від Олексія Коломійцева. Прем’єра відбулася 20 вересня. Постановка-перформенс про щоденне зло. А також – означення актуальної для України трагічної ситуації. Частина третя – «Ірод» Ігоря Поклада, формат – рок-концерт. Історія про дітовбивцю, біблійного персонажа Царя Ірода, жорстокого тирана-правителя та зразка глобального світового зла. Проект трилогії створений з метою розбудити суспільство з інертного стану задоволення ситуацією у світі та заклик до боротьби свідомості.

Вартість квитків: 50-200 грн. Квитки можна придбати он-лайн ticketclub.com.ua або в касі театру (Львів, вул. Городоцька, 36).

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини