Директором департаменту житлового господарства та інфраструктури призначено Віктора Пушкарьова

10 листопада 2014, 14:55   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Сьогодні, 10 листопада, міський голова Львова представить колективу департаменту житлового господарства та інфраструктури нового керівника Віктора Пушкарьова.

«Сьогодні я представляю департаменту житлового господарства та інфраструктури нового керівника. Це Віктор Пушкарьов, який до того часу керував підприємством «Залізничнетеплоенерго». Відбувся конкурс, він подав документи, у цьому конкурсі переміг, пройшов усі процедури погодження. Від завтрашнього дня він обійме посаду керівника департаменту», – розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

До призначення на цю посаду він працював керівником ЛКП «Залізничнетеплоенерго». Перед тим Віктор Пушкарьов працював заступником директора з автоматизації, обліку і інновацій ЛМКП «Львівтеплоенерго», директором з виробництва ВАТ «Жидачівський ЦПК», директором паперово-картонного виробництва бурого потоку та директором, майстром зміни паперової фабрики №1, електрогазозварювальником цього ж підприємства. За освітою Віктор Пушкарьов – інженер-хімік-технолог, закінчив НТУУ «Київська політехніка».

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини