Центр надання адміністративних послуг змінює систему обслуговування

5 листопада 2014, 13:53   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Протягом 2-х тижнів у Центрі надання адміністративних послуг м. Львова відбуватимуться навчання адміністраторів, які працюють у територіальних підрозділах ЦНАП у кожному районі міста. Навчання проводять представники суб’єктів надання адміністративних послуг Львівської міської ради. Так, 3 та 4 листопада вивчали питання економічної політики.

«Продовжуючи роботу над підвищенням рівня обслуговування у ЦНАПах, ми зараз готуємо наших фахівців до надання нових послуг, підвищуємо їхній рівень компетентності у кожній галузі. Наступним етапом буде серія навчань, пов’язана із вивченням комунікативних стандартів, стресостійкістю, особистісним розвитком. Зараз ми шукаємо відповідних фахівців. Зазначені навчання проводяться з метою впровадження нової послуги: прийому заяв на отримання адміністративної послуги у кожному з 7-ми Центрів надання адміністративних послуг (міський ЦНАП та його 6 територіальних підрозділів)», – повідомила Валентина Бартошик, начальник адміністративно-господарського управління.

Відтак, з 17 листопада 2014 року мешканці, які до цього часу могли звертатися за адміністративною послугою, яку надає Львівська міська рада лише в ЦНАП на пл. Ринок, 1, зможуть подавати такі заяви і у Центрах надання адміністративних послуг в районних адміністраціях. Важливим також є те, що результат адміністративної послуги можна буде забрати в тому ЦНАПі, де і була подана заява.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини