У Львові оголосили конкурс на впровадження електронного квитка

6 жовтня 2014, 16:15   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

У Львові оголосили конкурс на вибір оптимальної моделі впровадження системи безготівкової оплати за проїзд у міському пасажирському транспорті міста.

Конкурс організований робочою групою з питань впровадження системи безготівкової оплати за проїзд у міському пасажирському транспорті, яка утворена відповідно до розпорядження Львівського міського голови № 163 від 12.06.2014 р. На даний час проводиться пошук оптимальної моделі впровадження системи «е-квиток», яка дозволяла би запровадити систему оплати за проїзд з урахуванням наявної правової бази та з оптимальними економічними і технічними показниками. Основні технічні вимоги до такої моделі є напрацьовані та підлягають врахуванню учасниками конкурсу. Етап практичної реалізації проекту запланований з 01.08.2016 по 01.06.2017 р.

Результати конкурсу будуть використані у процесі впровадження безготівкової системи оплати за проїзд у міському пасажирському транспорті міста Львова. Учасники конкурсу отримають можливість здійснити представлення своїх проектів у сфері безготівкової системи оплати за проїзд у міському пасажирському транспорті.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини