У Львові розпочався конкурс на підтримку україномовного книговидання

2 жовтня 2014, 17:24   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Управління культури ЛМР оголошує конкурс книговидавничих проектів українською мовою серед львівських видавництв. За результатами оцінки проектів конкурсною комісією переможці отримають фінансову підтримку від Львівської міської ради. Цього року конкурс проводять у трьох номінаціях: науково-популярна, дитяча та перекладна література.

Відповідно до Закону України «Про державну підтримку книговидавничої справи в Україні», ст. 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Програми підтримки україномовного книговидання у м. Львові, затвердженої ухвалою міської ради від 19.05.2011року № 446 та Рішення Львівської міської ради від 25.07.2014 № 567 «Про фінансову підтримку україномовного книговидання» Львівська міська рада оголошує конкурс на підтримку україномовного книговидання у м. Львові у 2014 році.

Заявки на участь у конкурсі приймаються з 16 вересня до 15 жовтня 2014 року включно. Подані на конкурс заявки, розглядаються конкурсною комісією з питань визначення кращих книжкових видань львівських видавництв впродовж 30 календарних днів після закінчення терміну подання заявок.
Перелік переможців конкурсу — одержувачів грошової винагороди оприлюднюється на сайті Львівської міської ради протягом 3-х робочих днів після заключного засідання конкурсної комісії. Організатором конкурсу є управління культури департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини