У вересні буде відновлено відкритий скейт-парк у Львові

3 вересня 2014, 15:57   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

У рамках соціальної кампанії «Відновимо спортивний майданчик разом», управлінням молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради спільно з кондитерською фабрикою «Ярич» протягом вересня проведуть роботи з відновлення скейт-парку, що розташований за адресою: вул. Винниченка, 4.

«Відновлення скейт-парку дасть змогу усім охочим займатись улюбленою справою у вільний час, розвивати свої здібності та й просто формувати здоровий спосіб життя. Щиро вірю, що й інші організації підхоплюватимуть цю ініціативу. Кожен повинен відчувати за собою обов’язок робити щось корисне для свого міста та його мешканців», – зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

На майданчику буде повністю замінене усе поверхневе покриття конструкцій та будуть намальовані тематичні графіті. Орієнтовна вартість робіт – 60 000 грн. Також до прибирання скейт-парку запрошують долучитись молодь, яка активно займається там екстремальними видами спорту, а саме: ролерів, велосипедистів та скейтбордистів. Нагадаємо, що у рамках соціальної кампанії «Відновимо спортивний майданчик разом» вже відновлено майданчики на вул. Йосипа Сліпого, 33 та на вулиці Кирила і Мефодія, 27.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини