«Ваша зброя – це ручка і ваше бажання вчитись», – А.Садовий

1 вересня 2014, 14:10   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

У школах Львова розпочалось навчання. Привітав з початком навчального року школярів та педагогів школи №97 міський голова Львова Андрій Садовий. У школі №97 навчався загиблий під Зеленопіллям військовослужбовець 24-ої окремої механізованої бригади ім. Данила Галицького Іван-Віталій Береза. Під час урочистого зібрання пам’ять про нього вшанували хвилиною мовчання.

DSC_0227«Цей рік є особливим в історії нашої держави. Україна перебуває у війні. Ворог захопив частину нашої землі. Наші рідні, брати, батьки на Сході відвойовують нашу землю. Звичайно, що 1 вересня дітям треба бажати знань, щоб вони добре вчились. Так сталось, що за 23 роки незалежності у нас при владі було дуже багато політиків. Але вони, напевно, погано вчились у школі. Вони не змогли нашу державу збудувати міцною, щоб ворог не посмів на неї нападати. Напевно, політики погано слухали своїх батьків, коли ті їм говорили про честь, про мораль, щоб не бути корупціонерами.

Шановні діти! Сьогодні кожен з вас має велику можливість показати приклад. Ваша зброя – це ручка і ваше бажання вчитись. Країна багата не грошима. Країна багата мудрими людьми. Те місто, та країна, яка має багато мудрих людей, завжди перемагає. Ніхто ніколи на такі країни не нападає. Бажаю вам, діти, щоб ви були слухняні. Дуже часто без підтримки батьків дуже важко організувати навчання в школі, особливо у цьому році, коли ми маємо багато проблем у нашій державі. Усім бажаю добра», – зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини