На вул. Куліша вимощують бруківку

5 серпня 2014, 18:27   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Триває ремонт вул. Куліша. Як повідомили у Галицькій районній адміністрації, на одній ділянці вже розпочали мостити бруківку. На іншій ділянці тривають роботи по каналізуванню. Загалом ремонт вул. Куліша триватиме до 30 серпня.

На відрізку вул. Куліша від вул. Шпитальної до вул. Зернової уже завершено розриття корита та забетоновано основу. Зараз ведеться брукування вулиці. На відрізку вул. Куліша від. вул Зернової до вул. Медової також завершено розриття корита. Працівники ЛМКП «Львівводоканал» завершили перепідключення будинків до мережі водопостачання. Зараз проводяться роботи, пов’язані з каналізацією. Також продовжують ремонтні роботи на ділянці від вул. Медової. Про це повідомили у Галицькій районній адміністрації.
Ремонт вулиці Куліша триватиме до 30 серпня. Загалом на вул. Куліша буде замінено інженерні мережі, влаштовано дорожню основу та замощено бруківку, відновлено тротуари і влаштовано велодоріжку, яка загалом пролягатиме від вул. Цехової і повертатиме на вул. Зернову, на якій велодоріжка вже є.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини