Оголошено конкурс на визначення перевізника на автобусному маршруті №54

1 серпня 2014, 18:08   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Як повідомили в управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради, триває конкурс на визначення автомобільного перевізника на міському автобусному маршруті загального користування.

Організатор конкурсу – департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради відповідно до «Порядку проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», затвердженого Постановою КМ України від 03.12.2008р. №1081, пропонує фізичним та юридичним особам взяти участь у конкурсі на перевезення пасажирів на міському маршруті за таким об’єктом конкурсу: маршрут №54 смт. Брюховичі (вул. Незалежності України) – пр. Червоної Калини (дитяча поліклініка), протяжність маршруту – 19,1,  14 автобусів І класу, загальною пасажиромісткістю не менше 35 пасажирів. Інтервал руху, початок та закінчення роботи на маршруті визначаються паспортом маршруту. Для об’єкту конкурсу обов’язкова наявність на маршруті не менше одного автобуса (клас І) пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Термін подання документів на конкурс до 16 год. 29 серпня 2014 року. Прийом документів на участь у конкурсі та надання додаткової інформації здійснює управління транспорту та зв’язку департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради за адресою: м. Львів, вул. Сахарова, 2, тел.: (032) 261 57 67, факс: 261 55 66, e-mail: transport@city-adm.lviv.ua Бланки документів для участі в конкурсі можна отримати за цією ж адресою.

Конкурс відбудеться 16 вересня 2014 року о 15 год. за адресою: м. Львів. пл. Ринок, 1, кім. 341.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини