З 1 серпня на ремонт закриють частину вул. Кульпарківської

28 липня 2014, 10:50   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

У місті тривають ремонти доріг. Так, 1 серпня розпочнуть реконструкцію дороги та роботи з облаштування кільця на перехресті вул. Кульпарківська – вул. Наукова. Про це повідомили в Залізничній районній адміністрації. Ремонтні роботи проведуть за кошти ТРЦ «Леополіс».

«Адміністрація Залізничного району вдячна «Леополісу» за розуміння і підтримку, а також за те, що спільно з нами дбає про підвищення комфорту мешканців», – зазначила голова Залізничної районної адміністрації Ірина Гримак. Cтворено робочу групу, яка визначатиме, який із кількох можливих варіантів схем об’їзду для транспорту буде найкращим. Нагадаємо, минулого тижня стартували ремонтні роботи на вул. Авіаційній.

«На вул Авіаційній проводиться невеликий об’єм роботи. Вулиця аварійна. Вул Куліша до кінця літа має бути відремонтована повністю. Також почали перші роботи по прокладанню трамваю на Сихів. Ремонтів можна було б робити більше. Але та ситуація, яка є в країні, військові дії, кардинально змінюють ситуацію. Є труднощі з коштами, які не пропускає казначейство. Мабуть, в першу чергу пропускаються платежі, пов’язані з фінансуванням армії. Це треба перетерпіти. Усі розуміють, яка зараз ситуація», – розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини