З львівських вулиць евакуйовують авто, які заважають прибиранню від снігу

28 січня 2014, 17:57   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

За інформацією районних адміністрацій, снігоприбиральна техніка працює на вулицях протягом дня. В світлу пору доби з вулиць вивозять зібраний сніг, а також підмітальні трактори розчищають магістральні дороги. Також власників авто просять паркувати транспортні засоби так, щоб вони не перешкоджали роботі спецмашин.

Як повідомили у відділі комунального господарства Галицького району, 3 машини зараз працюють над вивезенням снігу. Також на вулицях є 2 підмітальних трактори та 2 навантажувачі. «Зараз у роботі є 2 автогрейдери та 2 підмітальних трактори. Також працює і піскорозкидувач. Три ЗІЛи-самоскиди на вивозі снігу. До прибирання снігу з магістральних вулиць залучено 63 працівники санітарної очистки», – повідомив Віктор Західний, начальник відділу комунального господарства Синівського району.

Водночас, міські комунальники звертаються із проханням до власників автомобілів не паркувати їх на тротуарах чи у інших заборонених місцях, що перешкоджає роботі снігоприбиральної техніки. За інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій, кожного дня у місті працює 3 евакуатори, які забирають, в першу чергу, ті авто, які заважають прибиранню вулиць. Нагадаємо, відповідно до угоди, транспортні засоби, припарковані з порушенням правил дорожнього руху, евакуйовуватимуть на арешт майданчик на вул. Конюшинній, 15.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини