Парк «Знесіння» видаватиме науковий журнал

21 січня 2014, 15:34   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Регіональний ландшафтний парк «Знесіння» буде видавати науковий журнал. Державна реєстраційна служба України зареєструвала друкований засіб масової інформації – «Науковий вісник Регіонального ландшафтного парку «Знесіння».

Тематика журналу спрямована на висвітлення актуальних проблем функціонування об’єктів природно-заповідного фонду в сучасному місті, їх природно-охоронної, освітньої та рекреаційної діяльності, а також результатів наукових досліджень та практичної роботи в галузях екології довкілля, біології, садово-паркового господарства, ландшафтної архітектури, економіки, менеджменту та логістики. Про це повідомила менеджер Регіонального ландшафтного парку «Знесіння» Олена Тюріна.

Науковий вісник Регіонального ландшафтного парку «Знесіння» розрахований на широке коло читачів і дописувачів. Це студенти, фахівці екологічної, пам’яткоохоронної, природно-заповідної, архітектурно-планувальної галузей, науковці, педагоги і всі, хто зацікавлені дослідженнями, вивченням та обміном досвіду у згаданих сферах. Журнал видаватиметься чотири рази на рік різними мовами: українською, російською, польською, англійською. Перший випуск «Наукового вісника Регіонального ландшафтного парку «Знесіння» вже готується до виходу друком.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини