Реконструкцію обласного клінічного перинатального центру заплановано завершити до кінця року

21 січня 2014, 15:30   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

За виділені у 2013 році кошти на реконструкцію об’єкта «Реконструкція Львівського обласного клінічного перинатального центру по вул. Дж. Вашингтона, 6 у м. Львові» повністю виконано роботи з демонтажу цементних стяжок, демонтажу покриття покрівлі корпусу А-3, демонтажу системи опалення, розбирання панелей огородження корпусу А-3 та ін., – про це йшлося під час виїзної наради під керівництвом т.в.о. начальника управління капітального будівництва Львівської ОДА Олександра Овчаренка.

Представники генпідрядника ПрАТ «Аеробуд» доповіли, що станом на сьогодні ведуться роботи з демонтажу системи вентиляції (готовність95%); прокладання трубопроводів водопостачання опалення (35%); монтаж перегородок (70%); монтаж металоконструкцій корпусу А-3 (55%) та утеплення зі сторони підвалу корпусу А-3 (готовність 10%). Також розпочато роботи з влаштування монолітного перекриття та стяжок підлог чистих приміщень корпусів А-3, Б-3.

Під час наради Олександр Овчаренко наголосив, що при наявності коштів та безперебійному фінансуванні, здача об’єкту запланована на кінець четвертого кварталу 2014 року. «Щоб не зірвати терміни здачі об’єкта в експлуатацію, на сьогодні необхідно суттєво збільшити кількість працівників та пришвидшити темпи будівельно – монтажних робіт», – підсумував О.Овчаренко.

Нагадаємо, реконструкцію обласного клінічного перинатального центру по вул. Дж. Вашингтона, 6 у м. Львові було розпочато у жовтні 2013 р. Роботи здійснюються у трьох корпусах А-2, А-3 та В-3. Завдяки новим організаційним технологіям перинатальної допомоги вагітним, роділлям, породіллям та застосування нового сучасного медичного обладнання, Львівський перинатальний центр надасть можливість знизити рівень малюкової смертності, материнських втрат, підвищити ефективність перинатальної діагностики та зменшити частоту вроджених вад розвитку.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини