До прибирання міста протягом дня залучили 27 одиниць техніки

20 січня 2014, 18:54   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

За інформацією відділу благоустрою управління інженерного господарства Львівської міської ради, сьогодні впродовж дня до прибирання міста залучили 27 одиниць техніки.

Зокрема, у Сихівському, Залізничному та Шевченківському районі  було залучено по 5 одиниць техніки, у Франківському – 4, у Галицькому – 2, у Личаківському – 6 снігоприбиральних машин. Загалом було використано 139 м.куб. піскосуміші. До санітарної очистки міста було залучено 252 особи.

За інформацією Гідрометцентру, на найближчу добу у Львові очікується хмарна погода. Часом дощ та мокрий сніг. Ожеледь. Слабке налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний швидкістю 9– 14 м/с, поривчастий. Температура повітря вночі 1 – 3° морозу, вдень 0 – 2° тепла.

22 січня – хмарна погода. Часом сніг та мокрий сніг. Збережеться ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 2 – 7º морозу, вдень 0 – 5° морозу.

23 січня – хмарна погода з проясненнями. Часом невеликий сніг. Збережеться ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 6 – 11º морозу, вдень 0 – 5° морозу.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини