У Львові відкрили будинок льодових скульптур

31 грудня 2013, 14:34   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

На очах у мешканців та гостей міста, у самому центрі Львова, створюватимуть витвори льодового мистецтва. У вівторок, 31 грудня, на проспекті Свободи відкриють будинок льодових скульптур.

У рамках ювілейного Різдвяного Ярмарку вже третій рік поспіль працюватиме Ice-house – будинок льодових скульптур. Цього року 10-метровий заввишки купол встановили на проспекті Свободи. До цьогорічної виставки залучили 10 професійних скульпторів. Відвідувачі зможуть спостерігати за роботою митців. До кінця січня тут представлять 13 льодових скульптур, об’єднаних під назвою «Душа України».

«Робота над експозицією ще триває, але, починаючи від завтрашнього дня, кожен охочий зможе спостерігати за процесом. Цьогорічну виставку скульптори назвали «Душа України»: вони присвячують роботи видатним українцям, які вклали душу у справу свого життя і прославили нашу націю. Зрозуміло, у виставці представлені далеко не усі великі постаті, якими може пишатися наш народ», – розповідає арт-директор Різдвяного Ярмарку у Львові Ольга Гренюх. Будинок льодових скульптур працюватиме щодня з 10 до 22 год. до середини березня.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини