Ірину Гримак призначено головою Залізничного району

26 грудня 2013, 11:07   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Ірину Гримак призначено головою Залізничної районної адміністрації. Відповідне розпорядження підписав міський голова Львова. Раніше Ірина Гримак виконувала обов’язки голови та займала посаду заступника голови Залізничної районної адміністрації.

Також Ірина Гримак працювала заступником голови з питань житлово-комунального господарства Шевченківської районної адміністрації, заступником начальника управління земельних ресурсів та регулювання земельних відносин, а також з 2000 року працювала в управлінні земельних ресурсів Львівської міської ради.

Ірина Гримак народилась 20 березня 1981 року у місті Львові. У 1996 році вступила до Львівського кооперативного коледжу економіки і права. У 1999 році вступила до Львівської комерційної академії, спеціальність – товарознавство і комерційна діяльність. У 2004 році здобула диплом спеціаліста. У 2010 році закінчила Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (спеціальність – державне управління).

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини