Медики на стадіоні «Арена Львів» працюють, як під час матчів Євро 2012

28 квітня 2012, 20:44   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Сьогодні, 28 квітня, у Львові відбувається генеральне тестування усіх служб міста до Євро-2012. Відтак, на стадіоні «Арена Львів» відбудуться два матчі Національного Кубку шкільного футболу Євро-2012. Під час цих матчів і медичні служби міста працюють у тестовому режимі Євро-2012.

Як уточнив Володимир Зуб, і сьогодні, і під час проведення Чемпіонату Євро-2012 будь-який мешканець міста зможе отримати медичну допомогу у будь-якому закладі охорони здоров’я.

У чаші стадіону сьогодні працюють і під час Євро-2012 працюватимуть медичні патрулі. Для пересічних глядачів вони легко ідентифіковані – працівники в медичній формі.

«Завдання медичних патрулів – виявити потерпілого, якому потрібна медична допомога. По периметру стадіону є сьогодні і будуть під час Євро-2012 карети швидкої медичної допомоги. Будь-який пересічний громадянин зможе звернутися і отримати там медичну допомогу», – зазначив Володимир Зуб.

Відтак на стадіоні сьогодні працюють і під час Євро-2012 працюватимуть 6 медичних пунктів з медичним персоналом та необхідним набором медикаментів. У медичному пункті пацієнта оглянуть, він зможе отримати першу медичну допомогу. При нескладній ситуації пацієнта відпустять для продовження перегляду матчу. Якщо ж ситуація складніша, – з медичного пункту він буде доставлений до карети швидкої допомоги і перевезений в черговий стаціонар.

Нагадаємо, сьогодні на «Арені Львів» проходять 2 матчі 1/16 Національного Кубку шкільного футболу Євро-2012 між найкращими шкільними командами Хмельницької області – Волинської області та Львівської області (львівська школа №18) – Рівненської області. Матчі проходять у тестовому режимі, тому усі служби міста працюють так, як під час матчів Євро-2012.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини