Наступних вихідних у Львові – День міста. Програма

28 квітня 2012, 15:04   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Цьогоріч Львів відзначатиме 756 річницю свого заснування. З цього приводу у місті протягом трьох днів відбудеться чимало цікавих заходів. Святкування розпочнуться о 19 год. 4 травня концертом на площі Ринок.

Основними майданчиками святкувань буде площа Ринок, Парк культури та відпочинку ім.Б.Хмельницького, Національний музей, Музей народної архітектури та побуту, Львівський палац мистецтв, площа Ад.Міцкевича, вул Вітовського.

«Львів – це відкрите для світу і дружнє для людей місто, що зберігаючи неповторну 756-літню історичну спадщину, є молодим і сучасним», – саме так сформована місія Львова. Місто є культурною столицею України. У місті налічується більше сотні храмів різних конфесій. Львів є унікальним архітектурним та культурним середовищем східної Європи. Львів – модний і динамічний, тут престижно і весело вчитися, слухати музику, займатися спортом, і любити. Тому і День міста львів’яни відзначатимуть по-особливому», – розповідає начальник управління культури ЛМР Андрій Вороновський.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини