Невдоволений розміром зарплати, екс-працівник організував розбійний напад на підприємство

28 квітня 2012, 10:38   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

У чергову частину Залізничного райвідділу міліції від бухгалтера одного з приватних підприємств Львова 5 квітня близько 22 год. надійшло повідомлення. Жінка повідомила, що троє невідомих у масках, погрожуючи застосуванням насильства, викрали 100 тисяч гривень та документацію, інформує  відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС України в Львівській області.

Того вечора, як з’ясували правоохоронці, після закінчення робочого дня бухгалтер перебувала в офісі одна. Невідомі, ніби знаючи, де зберігаються цінності та хто знаходиться у приміщенні, ввірвались в кабінет підприємства та одразу ж зв’язали жінку, яка була для них, мабуть, чи не єдиною перешкодою. Забравши гроші та документацію, зловмисники зникли з місця пригоди. Згодом жінка, звільнившись від мотузок, одразу зателефонувала у міліцію.

Як прокоментував ситуацію начальник Львівського міського управління ГУ МВС України в Львівській області Сергій Зюбаненко, після скоєння нападу, чоловіки впродовж місяця телефонували власнику приватного підприємства та вимагали у нього 50 тисяч євро за повернення викраденої бухгалтерії. При цьому розбійники помилково вважали, що викрадена документація становить якусь цінність.

«У результаті проведення низки оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали трьох осіб: 24-річного і 29-річного львів’ян та 23-річного уродженця Волинської області. Наразі усі знаходяться під вартою. Проти них порушено кримінальну справу за ознаками статті 187 Кримінального кодексу (розбій). Також вирішується питання про порушення кримінальної справи за фактом вимагання», – зазначив Сергій Зюбаненко.

У ході детального вивчення кожного із затриманих, правоохоронці встановили, що ініціатором скоєння злочину став один з львів’ян, який працював на вищезгаданому підприємстві. Чоловік знав, що в офісі немає ні сигналізації, ні охорони, ні камер спостереження. Знав він і те, де зберігаються гроші і навіть, де лежить ключ від сейфу. Свій вчинок чоловік пояснює тим, що власник відносився до нього не належним чином та й заробітна плата була незначною.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини