Львівські екофани встановлять смітники в парку «Боднарівка»

28 квітня 2012, 10:19   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Сьогодні, 28 квітня, львівський парк «Боднарівка» розквітне яскравими фарбами – активісти проекту «Coca-Cola Екофан – Зміни своє місто до УЄФА ЄВРО 2012™» спочатку приберуть його територію, а потім встановлять у ньому нові смітники і розмалюють їх екологічними фарбами. Також сьогодні львівські екофани прибиратимуть Сихівський ліс.

Дизайни малюнків для смітників, які встановлять сьогодні в парку «Боднарівка», були запропоновані членами онлайн-спільноти Екофан – у березні на сторінках проекту в соціальних мережах. Протягом двох тижнів на конкурс було подано близько 80 дизайнів у стилі Екофан, серед яких було обрано найкращий ескіз для кожного з міст УЄФА ЄВРО 2012™, зокрема і для Львова.

«Цією ініціативою ми хочемо показати, що жителі власноруч можуть змінювати свої міста на краще, і для цього потрібне лише бажання та творчий підхід. Зовсім скоро парковими доріжками пройдуть численні гості наших міст, і тому саме парки стали об’єктом нашої уваги цього разу. Я сподіваюсь, що ця акція надихне українців, а гостям подарує справжнє задоволення від прогулянок тінистими парками у літню спеку», – коментує Олеся Жулинська, директор зі зв’язків з громадськістю компанії «Кока-Кола Україна», ініціатор проекту «Coca-Cola Екофан».

«Долучайся до творчого пориву екофанів свого міста! Розмалюй та встанови парковий смітник власноруч! Доведи, що саме твоє місто гідне стати найкращим господарем УЄФА ЄВРО 2012™!», – запрошують активісти проекту.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини