Львів «ревізують» журналісти «Євро патруля»

27 квітня 2012, 17:27   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Сьогодні, 27 квітня, у Львові з візитом перебуває знімальна група програми «Євро патруль». Журналісти інспектують готовність приймаючих міст до Євро-2012.

«У нас від Львова дуже приємні враження. Ми так і думали, що Львів буде найбільш підготовлений до Євро з туристичної точки зору. Ці очікування виправдалися. Ми вже були і в Харкові, і в Донецьку, в Києві живемо – у Львові нам сподобалося найбільше. У вас дуже культурне місто, тут вболівальникам буде цікаво», – каже Микола Воробйов, корепондент програми «Євро патруль».

Знімальна група також проінспектувала новий Туристично-інформаційний центр, який сьогодні відкрився у Львові. Микола Воробйов англійською мовою питав працівників, як доїхати до стадіону «Арена Львів» та що цікавого сьогодні відбувається у Львові.

«Рівень вашого Центру – такий як у Вроцлаві, це європейський рівень. Мені чемно і змістовно, англійською мовою відповіли на всі запитання. І навіть більше – дали карти, календар подій», – каже журналіст.

«У нас є деякі зауваження, пов’язані з таксі, дорогами. Але, сподіваємося, до Євро влада ці питання вирішить», – підсумував Микола Воробйов.

Довідка

«Євро патруль» – телевізійний проект, журналісти якого відвідують приймаючі міста та ревізують іх готовність до прийому гостей Єврочемпіонату.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини