Затримано чоловіка, який тривалий час торгував наркотиками у навчальних закладах

27 квітня 2012, 14:48   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

На території Львова та області у період від 17 до 30 квітня проводяться оперативно-профілактичні заходи з метою недопущення та запобігання проникненню наркотичних засобів та психотропних речовин до навчальних закладів. Про це інформує відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

Як повідомив начальник управління БНОН ГУ МВС України у Львівській області підполковник міліції Олексій Душейко, працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Яворівського райвідділу міліції у місті Новояворівськ затримали 22-річного громадянина, місцевого жителя, який тривалий час збував на території навчальних закладів наркотичні засоби.

За цим фактом слідчі порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Наразі проводиться подальша перевірка з метою встановлення злочинних зв’язків затриманого.

Окрім того, 23 квітня у місті Червоноград на території професійного ліцею «бнонівці» затримали 31-річну жінку, у якої виявили та вилучили три таблетки сильнодіючого лікарського засобу «Димедрол». Наразі проводиться дослідча перевірка та вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Поряд з тим, у Львові на території мікрорайону Сихів правоохоронці за збут наркотиків затримали 47-річного чоловіка, мешканця міста Львова, у якого при санкціонованому обшуку квартири виявили та вилучили 500 грамів марихуани і близько трьох грамів опію.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини