8 осіб голодують у центрі Львова, підтримуючи Тимошенко

27 квітня 2012, 13:58   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

У наметовому містечку біля пам’ятника Тарасові Шевченка у Львові уже третій день голодують члени «Батьківщини». Вони оголосили голодування на знак підтримки Юлії Тимошенко. 25 квітня голодування розпочав лідер Львівської «Батьківщини» Роман Ілик, до нього приєднались ще семеро осіб. Про це  повідомили в прес-службі ЛОПО ВО «Батьківщина». 

Станом на 27 квітня цілодобовому перебувають у наметовому містечку та голодують голова Яворівської районної партійної організації Іван Стецькович, голова контрольно-ревізійної комісії міської партійної організації Олександр Маленевський, голова Трускавецької міської партійної організації Руслан Крамар, львівський письменник Стефан Сим, по одному представнику Дрогобицької, Буської та Трускавецької парторганізацій «Батьківщини».

Р.Ілик каже, що акція протесту проходить без інцидентів: «Протягом дня тут проходять сотні людей, висловлюють підтримку. Це значно додає настрою, адже голодування – це непросте випробування для кожної людини».

Р.Ілик також наголосив на тому, що жодної реакції на те, що у центрі Львова живуть та голодують люди, немає з боку влади – ні обласної, ні міської: “Згадую, коли «Батьківщину» не допускали до участі в місцевих виборах 2010 року, ми також оголосили голодування під станами ОДА, очільником якої на той час був Василь Горбаль. Тоді біля нас цілодобово чергувала і міліція, і швидка допомога, він особисто кілька разів підходив і питав, чи немає якихось проблем. Натомість зараз жодного офіційного представника ні міської, ні обласної влади тут не було. Так само, як і не було машини швидкої допомоги. Таке враження, що влада сьогодні просто ігнорує все».

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини