Через необережне куріння один загинув чоловік

27 квітня 2012, 11:49   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Учора, 26 квітня, о 17:37 на пункт зв’язку оперативно-диспетчерської служби ГТУ МНС України у Львівській області надійшло повідомлення про пожежу, що трапилась в місті Стрий на вул. Поштовій в одній з квартир трьохповерхового житлового будинку. Про це повідомляє прес-центр ГУ МНСУ у Львівській області.

Вогонь пошкодив двері, диван та речі домашнього вжитку на площі 3 кв.м. Внаслідок пожежі отруївся продуктами горіння син власниці помешкання, якого госпіталізували в Стрийську центральну районну лікарню, де потерпілому не змогли врятувати життя. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем під час куріння загиблого.

Того ж дня о 21:04  надійшло ще одне повідомлення про пожежу в селищі Бориничі Жидачівського району в цегляній господарській будівлі. Вогонь знищив покриття на площі 30 кв. м та дві тонни сіна. Внаслідок пожежі отруївся продуктами горіння сусід власника будівлі. Потерпілого одразу госпіталізували в Ходорівську міську лікарню. Крім того пожежні підрозділи врятували житловий будинок, господарську будівлю та майно на суму 50 000 грн. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем під час куріння потерпілого.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини