На розвиток сільської культури передбачили півмільйона гривень

27 квітня 2012, 10:15   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Львівська обласна рада збільшила видатки на культуру і мистецтво на 1,596 млн. грн. Зокрема, на розвиток галузі культури в селах передбачено 500 тис. грн. На програму розвитку української мови збільшено видатки на 500 тис. гривень.

Про це повідомляє прес-служба Львівської облради.

Також збільшено капітальні видатки на виготовлення проектно-кошторисної документації та встановлення протипожежної сигналізації у Львівському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. Ю. Дрогобича на 100 тис. грн., ще 410 тис. грн. передбачено на завершення капітального ремонту Львівської обласної філармонії.

Окрім цього, на проведення заходів із пошуку та впорядкування поховань жертв війни та політичних репресій у рамках реалізації Програми розбудови сфери охорони культурної спадщини Львівської області передбачено 80 тис. грн. Також передбачено 200 тис. грн. на створення державного історико-культурного заповідника у місті Львові (центральна частина).

Нагадаємо, 26 квітня на сесії Львівської обласної ради депутати внесли зміни до бюджету Львівщини, збільшивши обсяг видатків майже на 240 млн грн. За рішення проголосувало 97 депутатів зі 116.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини