Рудяк переконаний, що 9 травня у Львові пройде спокійно

26 квітня 2012, 21:40   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

9 травня у місті Львові пройде спокійно. Міліція готова забезпечити охорону громадського порядку, щоби не допустити реалізації задумів можливих провокаторів. Про це на засіданні Інформаційної ради повідомив журналістів начальник ГУ МВС України у Львівській області генерал-майор міліції Рудяк Олександр Вікторович, повідомляє  відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

Очільник міліції Львівської області зазначив: «Якщо для забезпечення громадської безпеки треба буде ввести в дію план «Хвиля», то, повірте, у мене рука не затремтить. Якщо треба буде задіяти 1,5 тисячі особового складу, то я його задію. Якщо – 2 тисячі, то стільки буде залучено».

Водночас генерал міліції Рудяк зауважив, що такими застережними заходами просто буде «остуджено гарячі голови». «Ми зараз домовляємося з працівниками міліції Криму та Одеси, щоби вони провели профілактику зі свого боку, зокрема, із «Руським блоком» та низкою інших людей», – сказав начальник міліції Львівщини.

У Львові, наголосив Олександр Рудяк, є достатньо ветеранів, які 9 травня візьмуть червоні знамена і прийдуть на своє свято. «Ми ж не вириваємо прапори, які є неофіційними на рівні держави – УНА-УНСО, УПА. Ми даємо можливість їм проводити різні акції. Будь ласка, йдіть на ці акції під своїми прапорами і під своїми гаслами. Якщо є ветерани ВВВ, які вшановують пам’ять тих, хто віддав за це свято життя, ну тоді давайте дамо їм відзначити цей день», – зазначив начальник ГУ МВС Львівщини.

 

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини