Власники квитків на матчі Євро у Львові зможуть безкоштовно користуватись громадським транспортом

26 квітня 2012, 20:15   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Власники квитків на матчі Євро матимуть змогу користуватися громадським транспортом у Львові безкоштовно протягом 36 годин: протягом доби дня матчу та до 12 год. наступного дня.

Організатором надання транспортних послуг під час проведення фінального чемпіонату футболу Євро-2012 визначено ЛКП «Львівелектротранс», яким буде укладено відповідні угоди з УЄФА/МОК про безкоштовне перевезення акредитованих осіб УЄФА, представників ЗМІ протягом терміну дії їхньої акредитації, а також вболівальників, що мають квитки на матчі.
ЛКП «Львівелектротранс» у свою чергу укладатиме угоди з приватними перевізниками міста щодо безкоштовного перевезення на час матчів. Відтак, акредитовані особи УЄФА, представники ЗМІ протягом терміну дії їхньої акредитації та вболівальники матимуть змогу безкоштовно користуватись міським електро- та автотранспортом протягом 36 годин: протягом доби дня матчу та до 12 год. наступного дня.

Нагадаємо, сьогодні під час засідання сесії ЛМР прийнято ухвалу «Про визначення ЛКП «Львівелектротранс» організатором надання транспортних послуг під час проведення фінального турніру чемпіонату Європи з футболу УЄФА у м. Львові».

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини