Затверджено Програму організації волонтерської служби Львова

26 квітня 2012, 20:12   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Сьогодні, 26 квітня, затверджено Програму організації волонтерської служби приймаючого міста Львова. Як розповідають у департаменті «ЄВРО 2012», програма є механізмом забезпечення ефективної роботи волонтерської служби Львова під час проведення турніру.

Як повідомив директор департаменту «ЄВРО 2012» Олег Засадний, перед безпосереднім виконанням обов’язків особи, що пройшли кваліфікаційний відбір, зобов’язані пройти курс теоретичних і практичних занять, передбачених для навчання волонтерів. За цей період часу волонтер повинен засвоїти знання та навики, які необхідні для забезпечення психологічного комфорту гостей та учасників Чемпіонату Євро-2012 у Львові, їх професійного обслуговування, сприяння міжкультурному діалогу.

Зазначимо, Програма розроблена в рамках реалізації Концепції приймаючого міста Львів. Серед основних заходів, що будуть реалізовані в рамках Програми: підготовка фахівців, що проводитимуть навчання волонтерів; проведення занять для волонтерів; укладання угод з волонтерами; організація роботи волонтерського центру; Забезпечення волонтерів формою, харчуванням, засобами зв’язку; забезпечення роботи інформаційно-довідкових пунктів та ін.

Нагадаємо, за відповідну ухвалу сьогодні було проголосовано під час сесії ЛМР.

Довідка

До організації Чемпіонату Європи з футболу 2012 року у Львові буде залучено 940 волонтерів.

Програма організації волонтерської служби приймаючого міста Львова базується на статистичних даних щодо залучення волонтерів приймаючими містами під час організації УЄФА ЄВРО 2008 в Австрії та Швейцарії, Чемпіонату світу з футболу 2006 у Німеччині, враховуючи особливості проведення турніру у Львові – план мобільності міста під час проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу, концепцію забезпечення безпеки та правопорядку під час проведення у Львові Чемпіонату.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини