Жінка вбила свого залицяльника граблями

26 квітня 2012, 15:46   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Від медиків Львова до працівників міліції Шевченківського райвідділу надійшло повідомлення, що на дорозі поблизу Голосківського кладовища виявлено чоловіка, який знаходився без свідомості та у стані агонії. Під час надання меддопомоги у машині швидкої допомоги останній помер. Про це ВЗГ ГУМВС України в Львівській області.

Правоохоронці встановили особу померлого. Ним виявився 53-річний житель села Прилбичі Яворівського району.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів з’ясувалось, що 21 квітня близько 6 години на подвір’ї дачного будинку, що на вулиці Миколайчука у Львові, невстановлена особа під час конфлікту із вказаним вище чоловіком нанесла йому тілесні ушкодження металевими граблями. Декілька ударів в область лівого та правого передпліч стали для чоловіка смертельними.

Начальник Шевченківського райвідділу Львівського міського управління Віктор Уланов зазначив, що за скоєння цього злочину затримано 39-річну раніше засуджену жінку. Зловмисниця ще з червня 2011 року розшукувалась за скоєння крадіжки. Жінка зізналась, що напередодні розпивала з чоловіком (який помер дорогою до лікарні) спиртне, а коли той почав до неї приставати, почала бити його усім, що потрапляло під руку. Так і ухопила граблі, якими почала наносити удари по тілу залицяльника.

«За цим фактом порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), що карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років», − додав Віктор Уланов.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини