Продовжується набір на VIII конкурс краси «Міс Перлина»

26 квітня 2012, 15:23   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Львівська міська рада разом з УДЮМК Галицького району запрошуються взяти участь в VIII конкурсі «Міс Перлина» дітей шкільного віку, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомили організатори конкурсу, цьогоріч конкурс планує охопити не тільки місто Львів, але й прилеглі до нього міста, загалом Львівську область. Учасників поділять на різні групи відповідно до віку (6 – 18 років).

Підготовка конкурсанток проходить у рамках школи «Юних панянок». З учасницями працюють фахівці у сфері краси – вони допомагають дівчатам відчувати себе вільно на сцені, донести до світу все те, що робить їх життя яскравішим, підвищити вправність у різних сферах діяльності – акторська, хореографічна, загалом творча та найголовніше поводити себе на сцені та у житті, наче юні леді. У рамках школи «Юних панянок» до конкурсу «Міс Перлина» буде проведена фотозйомка усіх учасниць. По завершенню фотозйомки будуть розроблені афіші, в яких будуть усі конкурсантки. Афіші будуть розвішуватись по навчальних закладах учасниць. Усі охочі зможуть підтримати учасницю зі свого навчального закладу.

Конкурсна програма

Представлення учасників (журі проводить опитування учасниць; учасниці будуть попередньо ознайомлені з питаннями).

«Українка, україночка…» (показовий номер всіх учасниць в українському строї).

Дефіле (показовий номер всіх учасниць у вечірніх сукнях).

Нагородження учасниць.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини