Волонтери у суботу інформуватимуть вболівальників, як добратися до стадіону «Арена Львів»

26 квітня 2012, 9:34   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Волонтери, які зголосилися брати участь у проведенні Єврочемпіонату 2012 у Львові теж будуть долучені до репетиції Євро. Так, на зупинках експрес-автобусів будуть волонтери, які допомагатимуть вболівальникам дістатися до стадіону. А після матчу, волонтери, які працюватимуть на стадіоні, інформуватимуть вболівальників, як добратися додому. Про це повідомила Марія Чубата, координатор волонтерської служби приймаючого міста Львів.

Нагадаємо, у суботу, 28 квітня, у Львові відбудеться генеральне тестування усіх служб міста напередодні Євро-2012. Робота у режимі Євро буде відпрацьована на матчі за участю ФК «Львів» та ФК «Металург», який пройде на стадіоні «Арена Львів», початок матчу о 19 год.

Зокрема, у цю суботу у місті, як і у день євроматчів, курсуватимуть експерс-автобуси. Експрес-маршрути почнуть свою роботу о 16.30 за такими кореспонденціями: новий термінал аеропорту – стадіон “Арена Львів” (10 автобусів), пл. Петрушевича – стадіон “Арена Львів” (15 автобусів), к-тр ім. О.Довженка – стадіон “Арена Львів” (10 автобусів). На усіх цих зупинках будуть волонтери.

Кінцевою зупинкою експрес-маршрутів біля стадіону «Арена Львів» буде зупинка на вул. Вернадського поблизу Головного автовокзалу. На цій зупинці волонтери інформуватимуть вболівальників після матчу, як краще добратися до центру, або додому.

Нагадаємо, у Львові обрали 940 волонтерів, які допомагатимуть під час Євро-2012.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини