Мешканців вулиці Стрийської закликають утриматися від поїздок приватним транспортом у суботу

26 квітня 2012, 9:04   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

У суботу, 28 квітня, у Львові відбудеться генеральне тестування усіх служб міста напередодні Євро-2012. Робота у режимі Євро буде відпрацьована на матчі за участю ФК «Львів» та ФК «Металург», який пройде на стадіоні «Арена Львів», початок матчу о 19 год.

Найвідчутнішим для львів’ян та гостей міста буде тестування транспортної системи. Адже у суботу будуть закриті окремі вулиці та організовано рух транспорту так, як і у дні матчів Євро-2012.

У суботу 28 квітня з 15:30 до 23:00 пл. Петрушевича, вул. Шота Руставелі та вул. Стрийська (від вул. Франка до транспортної розв’язки на кільцевій дорозі) буде закрита для приватного транспорту.

Львівська міська рада просить мешканців зазначених вулиць утриматися від поїздок приватним транспортом у цей день.

«Відкритим для громадського транспорту буде перехрестя Стрийська – Наукова – Хуторівка, але повороти на Стрийську будуть заборонені. В такому ж режимі працюватимуть вул. Володимира Великого і Луганська. Це зроблено для того, щоб забезпечити потужний коридор для руху громадського транспорту», – зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрій Білоус.

Як поінформували в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, об’їзд буде організовано по вулицях І.Франка, Вітовського, Сахарова, Кн.Ольги, В.Великого, Наукова, Хуторівка, пр. Червоної Калини, Чукаріна, Рядова, а також по вул. Луганській – В. Великого.

До вул. Стрийської з боку вул. Кульпарківської можна буде під’їхати по вул. Трускавецькій, а зі стороні вул. Хуторівка – по вул. Гашека.

«Закликаємо львів’ян та гостей міста скористатись послугами громадського транспорту при відвіданні футбольного матчу ФК «Львів» – ФК «Металург. Працюватимуть з 16:30 експрес-маршрути та будуть підсилені тролейбусні і автобусні маршрути, які курсують до автовокзалу та ТЦ «Кінг Крос Леополіс». Загалом матч обслуговуватиме 50 автобусів великої вмістимості, 40 – менших та 25 тролейбусів», – зазначили в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР.

Прохання до всіх бути уважними, без потреби не заїжджати в центральну частину міст, на вул. Стрийську та прилеглі вулиці.

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням генеральної репетиції до Євро-2012

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини