У Стрию чоловіка вбив приятель по чарці

23 квітня 2012, 16:41   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Житель Стрия поплатився життям за те, що прогнав зі свого помешкання приятеля по чарці, повідомляє ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області. Понівечене тіло батька знайшов син загиблого 19 квітня і одразу ж зателефонував до міліції.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили, що ввечері напередодні чоловік перебував у компанії свого 31-річного знайомого, який не маючи власного житла, вже майже три місяця проживав у свого приятеля. Друзі систематично розпивали алкоголь.

Як встановили працівники міліції, того вечора після чергового застілля між товаришами виник конфлікт. Відповідно, господар помешкання заявив товаришу по чарці, щоби той забирався з квартири. Така пропозиція обурила квартиранта і він почав бити господаря. Зокрема, він спершу наносив удари руками в голову власника квартири, а коли останній впав, зловмисник продовжував бити чоловіка вже по всьому тілу. Від побоїв власник квартири отримав крововилив головного мозку та розрив печінки.

За висновком проведеної судово-медичної експертизи господарю квартири було завдано тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до його смерті.

Як повідомив начальник Стрийського міськвідділу міліції Андрій Кумечко, за цим фактом слідчий відділ порушив кримінальну справу за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть). Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини