Львівські ресторани й готелі з високим рівнем сервісу матимуть відзнаки «Місто рекомендує»

23 квітня 2012, 13:42   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Львівські заклади громадського харчування, готелі, таксі, які виконали рекомендації міста щодо проведення Євро-2012 та підвищили рівень надання послуг, отримають відзнаку «Місто рекомендує».

«Усі звикли бачити логотип «Львів відкритий для світу». Але, коли ми цей логотипи тільки задумували, то його повна назва була «Львів відкритий для світу та привітний для людей». І сьогодні заклад громадського харчування, чи готель, який надаватиме відповідний сервіс, буде мати право і буде мати честь розмістити відповідний логотип міста, що Львів рекомендує цей заклад відвідувачам. Заслужити його легко і складно водночас», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Дуже позитивний меседж. Яскраво, легко, по-європейськи – мені подобається. І запам’ятовується», – резюмувала друг Євро, телеведуча Ольга Фреймут.

Серед основних вимог для присвоєння такого статусу – безготівкова форма оплати, привітність персоналу, меню, перекладене на іноземні мови, добра кухня.

«Я б хотів, щоб у нас, у Львові, кожен заклад був гідний цієї місії бути привітним. Ми маємо у Львові понад 1 тис. кафе і хочемо підняти рівень усіх закладів. Ми багато працюємо, але важливо, щоб кожен власник закладу це розумів», – зазначив Андрій Садовий.

Відтак на наліпках, які роздаватимуть закладам, що рекомендує місто, буде зображено новий логопат Львова в рамах реалізації проекту «Привітне місто».

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини