АМКУ оштрафував підрядників з ремонту пр. Свободи у Львові та вулиці у Винниках

23 квітня 2012, 11:26   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Львівське обласне територіальне відділення Комітету оштрафувало ПП «Мірт» і ЛКП ШРП «Личаківського району» загалом на 80 тис. грн. за антиконкурентні узгоджені дії, що призвели до спотворення результатів торгів. Про це повідомили у прес-службі АМКУ.

Як встановило відділення, суб’єкти господарювання узгодили свої дії під час проведення Управлінням капітального будівництва Львівської міськради торгів на закупівлю робіт з реконструкції проспекту Свободи у місті Львові. Відповідачі визнали порушення та зобов’язалися сплатити штраф до державного бюджету.

Львівське обласне територіальне відділення Комітету оштрафувало ПП «Мірт» і ЛКП ШРП «Личаківського району» загалом на 30 тис. грн. за антиконкурентні узгоджені дії, що призвели до спотворення результатів торгів.

Як встановило відділення, суб’єкти господарювання узгодили свої дії під час проведення Управлінням капітального будівництва Львівської міської ради торгів на закупівлю робіт з капітального ремонту вул. Галицької міста Винники. Відповідачі визнали порушення та зобов’язалися сплатити штраф до державного бюджету.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини