Керівництво обласної ради відвідало геріатричний пансіонат

20 квітня 2012, 16:35   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Під час слухань в обласній раді установ та закладів комунальної власності, які нещодавно проходили в обласній раді, керівництво геріатричного пансіонату інформувало депутатів про стан закладу, його проблеми та потреби. Сьогодні представники обласної ради відвідали пансіонат, поспілкувалися з персоналом та пацієнтами.

Будинок розрахований на 400 осіб. На даний час у ньому проживає 359 осіб, з них – 160 лежачих, які потребують постійного догляду. У пансіонаті функціонує 5 медичних постів, з яких 2 – цілодобового чергування. У закладі працює 155 працівників, зокрема – адмінперсонал, лікарський персонал, середній медичний персонал, молодший медичний персонал, спеціалісти (не медики), працівники підсобного господарства.

За останні роки значно покращилася матеріальна база пансіонату. Зроблено капітальний ремонт адміністративного корпусу, харчоблоку, їдальні та частини житлового корпусу. Проведено капітальний ремонт даху харчоблоку та приміщення їдальні. З метою енергозбереження частково проведено заміну дерев’яних вікон та дверей на метало-пластикові в житловому корпусі № 2 та в приміщенні харчоблоку.

Як зазначив голова комісії з питань бюджету, соціально-економічного та комунального майна Ярослав Качмарик, обласна рада розуміє, що люди, які проживають у геріатричному пансіонаті, потребують постійної опіки і підтримки. Зокрема, у цьому році в обласному бюджеті для покращення умов їхнього проживання закладено кошти на встановлення шатрового даху над ще одним корпусом приміщення пансіонату.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини