Завтра презентують фотоальбом “Студентська революція на граніті”

9 квітня 2012, 11:25   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Завтра, 10 квітня, у книгарні “Є” (просп. Свободи,7) о 18 годині ЛММГО “Студентське Братство Львівської Політехніки” та ЛОМГО “Студентське братство Львівщини”  презентують фотоальбом “Студентська революція на граніті”.

У Львові з’явилося нове видання, присвячене голодуванню студентів 1990 року. До 20-ої річниці історичних подій у Києві члени Студентського Братства підготували фотоальбом «Студентська революція на граніті». Як переможець конкурсу україномовних видань 2011 року, книга отримала фінансування з Львівської міської ради.

«Сподіваємося, фотоальбом буде цікавим не лише учасникам Революції на граніті, але й сучасній молоді, котра майже нічого не знає про ці події. Чому варто про них пам’ятати? Революція 90-го є добрим прикладом солідарності суспільства, заснованого на взаємній довірі та підтримці. Вкотре переконуємося, що ці якості здатні об’єднати дуже різних людей на шляху до конкретної мети», – повідомляють у Студентському Братстві.

За словами упорядників, фотоальбом є спробою передати емоційну напругу, переживання і радість людей, котрі стали учасниками важливих історичних подій, виступили проти системи та відкрито висловили свою позицію.

«Якщо не ми, то хто? Якщо не тепер, то коли? Це гасло було нашим Тоді. Воно є актуальним для нас і сьогодні», – зазначає учасниця Революції на граніті, член Студентського Братства Львівської політехніки з 1989 р. Роксоляна Шимчук.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини