Сміттєпереробний завод у Червонограді запрацює за 2 місяці

6 квітня 2012, 9:50   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

У Червонограді на підприємстві, де перероблятимуть тверді побутові відходи, змонтували лінію, де відбуватиметься сепарація твердих побутових відходів та їх подальша утилізація.

Як інформує прес-служба Львівської ЛОР, голова Львівської обласної ради Олег Панькевич та депутат облради Ольга Поліщак під час робочої поїздки до Червонограда ознайомилися з монтажними роботами на підприємстві, де перероблятимуть тверді побутові відходи.

Супроводжуючи представників обласної ради, перший заступник міського голови Червонограда Степан Дмуховський розповів про будівництво сміттєпереробного підприємства, його функції зі збору та переробки сміття, а також показав змонтовану лінію, де відбуватиметься сепарація твердих побутових відходів та їх подальша утилізація. На сьогодні, за словами Степана Дмуховського, перша черга готова до експлуатації і, коли будуть оформленні потрібні документи на право експлуатації (через місяць-два), підприємство запрацює. Воно обслуговуватиме міста Червоноград та Соснівку і селище Гірник.

Довідка

Загальна вартість підприємства становить 18 млн. 143 тис. грн. Вже освоєно 12 млн. грн. Минулого року Львівська обласна рада виділила для підприємства 2 млн. 250 тис. грн. з екологічного фонду.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини