У Львові не збиратимуть гроші за паркування

5 квітня 2012, 13:43   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Збір коштів за паркування у Львові не здійснюватимуть, зазначив сьогодні, 5 квітня, міський голова Львова Андрій Садовий.

«Паркувальники не мають права збирати кошти за паркування. Це є порушенням чинного законодавства. У Львові негайно мають припинити збір коштів за паркування. Щоб реально встановити паркомати, як цього вимагає закон, треба мінімум півроку. Така проблема існує у всіх містах України. Всі міські голови просять, щоб Міністерство регіональної політики відтермінувало виконання рішення хоча б до кінця року. Для нас, як для міста туристичного, не збирати кошти за паркування – це велика проблема. Просимо відтермінувати поки будуть здійснені усі процедури з введення паркоматів», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

З 1 квітня 2012 року вступив в дію пункт 14 Постанови Кабміну № 1342 від 3 грудня 2009 року, у якому йдеться, що платні парковки в містах України обов’язково повинні бути обладнані паркоматами. Нагадаємо, як інформує Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, з 1 квітня 2012 року оплачувати послуги паркування слід тільки за допомогою паркувальних талонів, а також на майданчиках, обладнаних технічними засобами (паркоматами і терміналами). Відповідно до Постанови Кабміну, 1 паркомат має бути на 10 автомобілів.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини