На Львівщині триває Кубок шкільного футболу «Євро-2012»

5 квітня 2012, 10:46   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

20 березня на Львівщині стартував Кубок шкільного футболу «Євро-2012». Розпочали змагання 478 ЗНЗ I-II ступеня, а це 9560 учасників. Ігри відбувались в усіх районах та містах обласного підпорядкування, а також районах м.Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

У першому етапі, який розпочався 20 березня, взяли участь 9560 школярів з 478 команд. Станом на 29 березня були визначені всі переможці першого етапу.

На відкритті змагань в багатьох районах були присутніми голови та заступники голів РДА, керівники органів управління освітою, федерацій футболу, Львівського обласного управління Комітету з фізичного виховання та спорту МОН молоді та спорту України.

30 березня у восьми містах області розпочалися змагання II обласного етапу. Таким чином станом на 3 квітня право брати участь у ¼ фіналу обласних змагань здобули 8 команд міст та районів області та 6 команд м.Львова. Переможці зональних змагань районів та міст області: Новояворівський ЗНЗ №2, Добросинський ЗНЗ Жовківського району, Бродівський ЗНЗ №2, К.Бузький ЗНЗ № 2, Чернецький ЗНЗ Миколаївського району, ЗНЗ № 2 м.Стрия, ЗНЗ № 14 м.Дрогобича, Раллівський ЗНЗ Самбірського р-ну.

4 квітня визначилися дві команди – фіналісти м.Львова. Ними стали учні ЗНЗ № 18 та ЗНЗ № 73.

Довідка

На виконання Наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Регламенту Національного кубку шкільного футболу Євро-2012 видано Розпорядження голови Львівської облдержадміністрації від 20.03.2012р. №167 «Про проведення Національного Кубку шкільного футболу Євро-2012 у Львівській області», яким затверджено склад оргкомітету, заходи щодо підготовки і проведення змагань та схему проведення змагань.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини