Прокуратура скасувала дві незаконні постанови податкової міліції Львівщини

4 квітня 2012, 15:31   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Прокуратура Львівської області скасувала незаконні постанови податкової міліції про відмову в порушенні кримінальної за фактами діяльності «конвертаційних центрів», які завдали збитків державі на суму понад 15 мільйонів гривень. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області.

Прокуратурою Львівської області проведено перевірку в УПМ ДПС у Львівській області щодо додержання вимог чинного кримінально-процесуального законодавства України при виявленні та документуванні незаконної діяльності так званих «конвертаційних центрів».

За її результатами прокурорами скасовано дві незаконні постанови податкової міліції про відмову у порушенні кримінальної справи за фактом створення приватних підприємств «П» та «І» для незаконної діяльності.

Як з’ясовано, лише за два місяці 2011 року діяльності через банківські рахунки цих підприємств незаконно перераховано понад 15 млн грн, чим завдано значних збитків державі.

З огляду на це, прокуратурою Львівської області, за фактом фіктивного підприємництва порушено кримінальні справи за ч. 2 ст. 205 КК України.

На даний час триває досудове слідство.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини