На «Львівській вугільній компанії» виявили 321 порушення

4 квітня 2012, 14:24   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

321 порушення з охорони праці та промислової безпеки виявлено при проведенні комісійної перевірки на ПАТ «Львівська вугільна компанія». Про це повідомляє територіальне управління Держгірпромнагляду у Львівській області.

Інспекторським складом Західної міжрегіональної державної інспекції нагляду у вугільній промисловості під головуванням першого заступника начальника територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області – начальника гірничого округу Богдана Радивона проведено 24 обстеження, під час яких 16 разів було заборонено ведення робіт або призупинено експлуатацію об’єктів, машин, механізмів, зокрема заборонено вивіз породи у розширений породний відвал, виїмку тонких відходів карти №1 хвостосховища №1 та експлуатацію технологічної схеми обезводнення тонких відходів виробництва, зупинялася експлуатація п’ятьох стрічкових конвеєрів, чотирьох високовольтних комірок.

Крім того, виявлено, що стрічкові конвеєри у окремих відділеннях (вуглеприймання, навантаження, сушки) експлуатуються при несправних роликах, непрацездатних засобах відключення стрічки з будь-якої точки вздовж конвеєра. Структурні підрозділи підприємства не забезпечені у повному об’ємі засобами пожежогасіння (вогнегасниками, пожежними рукавами, стволами. У незадовільному стані знаходяться приміщення структурних підрозділів (не проведено побілку). Потребують ремонту будівлі і споруди (перекриття дахів, скління вікон, заміна віконних рам, ремонт плит перекриттів галереї № 13, 14 відділення навантаження).

За результатами перевірки притягнуто до адміністративної відповідальності 15 осіб, серед яких директор з виробництва, головний механік, головний енергетик, в.о. головного маркшейдера, шість начальників структурних підрозділів, чотири механіки та інженер з підготовки виробництва; до дисциплінарної відповідальності притягнуто 14 інженерно-технічних працівників.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини