Триває акція «До Великодня добрі справи»

4 квітня 2012, 11:20   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

У приміщенні Психоневрологічного диспансеру учора, 3 квітня, відбувся захід в рамках Мистецького пленеру «До Великодня добрі справи».

Захід проводили МГО «Народна допомога – Львів» за фінансової підтримки відділу у справах дітей Львівської міської ради, у партнерстві із ГО «Плече», Компанією «Дік-Арт» та платформи «Добра справа: кожен може зробити».

Під час заходу діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, та діти із сімей, які потрапили у складні життєві обставини, віком 12-15 років, брали участь у арт-терапевтичному класі разом із жінками, які проживають у Центрі інтегральної опіки для жінок, які потрапили у складні життєві обставини та членами партнерської громадської організації «Плече», яка працює з людьми із ментальними порушеннями.

Довідка

Міська громадська організація «Народна допомога – Львів» – українська неурядова організація із соціальною місією, яка працює у Львові у програмах: подолання бідності та створення доступного середовища для осіб з особливим потребами.

Відділ у справах дітей Львівської міської ради – здійснює опіку та піклування над дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, а також профілактику та протидію нездорових тенденцій серед дітей міста Львова.

Громадська організація «Плече» – працює на базі Львівського обласного клінічного психоневрологічного диспансеру.

«Добра справа: кожен може зробити» – це марафон Добрих справ, під час якого компанії – учасники «Фестивалю Писанок у Львові» отримують можливість співпрацювати із соціальними організаціями, допомагаючи потребуючим напередодні Великодня.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини