На Львівщині вже працюють дві системи сканування транспорту «Рубіж»

4 квітня 2012, 10:30   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

26 березня 2012 року на стаціонарному посту у селі Добряни Стрийського району Львівської області почала працювали ще одна система сканування транспортних засобів «Рубіж».

Як повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області, перший «Рубіж» на Львівщині було встановлено 21 вересня на території Кам’янка-Бузького району у селі Великосілки на стаціонарному посту ДАІ.

Від початку року обидві системи сканування зафіксували 15 порушень, які стосуються транспортних засобів: 14 – у Великосілках і ще 1 – у Добрянах.

Останній такий випадок було зафіксовано 3 квітня о 19.00 годині на стаціонарному посту №1 у селі Великосілки. Зокрема, під час несення служби інспектори ДПС ДАІ за допомогою системи «Рубіж» зафіксували номерний знак, що належить напівпричепу «Кроне», який тягнув сідловий тягач «Рено Магнум».

Провівши звірку номерних знаків через базу ДАІ, інспектори ДПС з’ясували, що напівричеп «Кроне» знаходиться у розшуку виконавчою службою Дніпропетровська.

При подальшій перевірці встановлено, що тягач «Рено Магнум» також знаходиться у розшуку, ініціатором якого є та ж виконавча служба.

Вказані транспорті засоби затримані та доставлені на арешт майданчик – до з’ясування усіх обставин у цій справі.

Нагадаємо, система сканування «Рубіж» фіксує усі порушення, що стосуються транспортних засобів.

Варто відзначити, що система сканування «Рубіж» дозволяє:

– розпізнавання автомобільних номерів (система автоматично розпізнає однорядкові номерні знаки для нерухомих і рухомих, що наближаються і віддаляються автомобілів, при візуально помітних номерних знаках ймовірність розпізнавання не нижче 90% як у світлий, так і в темний час доби);

– збереження в архіві знімків і транспортних засобів;

– моніторинг дорожньої обстановки в режимі реального часу;

– перевірку транспортних засобів по базах реєстраційних номерів, у тому числі по базах розшуку, оперативним орієнтуваннях і маскам нечіткого пошуку;

– інформування оператора про появу автомобіля, включеного в базу розшукуваних ТЗ;

– автоматичну генерацію статистичних звітів для аналізу транспортних потоків.

 

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини