У Львові відбувся флеш-моб «Костюк забив анкер»

2 квітня 2012, 15:46   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Сьогодні, 2 квітня, Львівський обласний комітет опору диктатурі провів у Львові флеш-моб «Костюк забив анкер». Участь у заході взяли представники Всеукраїнського об’єднання «Свобода», «Фронту Змін», ВО «Батьківщина», НРУ та інші представники КОДу, інформує прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

Як повідомив депутат Львівської міської ради від ВО «Свобода» Тарас Кравець, метою флеш-мобу «Костюк забив анкер» було показати ставлення голови Львівської облдержадміністрації до ЗМІ, депутатів та мешканців Львівщини.

“Нещодавно Львівська обласна рада висловила недовіру наміснику Президента на Львівщині. Таким чином депутати показали ставлення громади до Михайла Костюка та вказали йому на двері. Проте він жодним чином не відреагував та продовжує «працювати». Своїм флеш-мобом ми продемонстрували, що замість відстоювання інтересів громади губернатор вболіває за своїх покровителі братів Дубневичів”, – сказав Тарас Кравець.

Він також зазаначив, що М.Костюк жодним чином не реагує на інформацію, яку оприлюднили журналісти про його корупційні дії та фінансові махінації та не дослухається до проблеми мешканців Львівщини.

Кульмінацією флеш-мобу стало усунення губернатора громадою шляхом прямого народовладдя. Мешканці умовно винесли Костюка разом з його кріслом за межі адміністрації, а його покровителі брати Дубневичі похиливши голови вирушили слідом за ним.

“Ми й надалі проводитиме подібні акції аж допоки Михайло Костюк не складе свої повноваження”, – підкреслив Т. Кравець .

Нагадаємо, 13 березня депутати Львівської обласної ради висловили недовіру губернаторові М. Костюку.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини