Вересень 2014 Архів

15:37

«Мобілізація сили і духу» – такий слоган цьогорічного Ярмарку спорту. Окрім представлення спортивного різноманіття міських секцій, організатори розкажуть, як можна захистити себе і своїх близьким під час військової небезпеки. Допомагатимуть в цьому понад десяток бойових федерацій, військові спеціалісти, а також відомі спортсмени. Впродовж трьох днів на території спорткомплексу «Динамо», що на вул. Вітовського, 53, кращі спортивні клуби та секції міста проведуть майстер-класи, показові виступи та запросять львів’ян до активного способу життя. Заохочуватимуть до здорового способу і зіркові гості, серед яких: хореограф Франциско Гомес, чемпіонка світу з муай-тай та кікбоксингу Олена Овчиннікова, володар титулу «Найсильніша людина планети 2014» Володимир Рекша, чемпіонка Олімпійських ігор Інна Осипенко-Радомська, легкоатлет Олександр Крикун, олімпійський чемпіон з гімнастики Валерій Гончаров, спортивний коментатор Олександр Гливінський, ведуча радіо Kiss FM Аня Арфєєва та інші. Однак основною тезою ювілейного Ярмарку стане безпека. Більше десятка бойових федерацій презентують на Ярмарку спорту дієві прийоми самозахисту, які підійдуть кожному. Також особливий акцент буде відведено військовій підготовці та реагуванню в екстремальних ситуаціях. «П’ять років Ярмарок спорту започаткував традиції здорового способу життя, які успішно поширюються та розвивають сьогодні. Цьогоріч дуже багато елементів Ярмарку буде присвячено самозахисту, адже це те, чого потребують мешканці нашого міста – знати, як вони можуть захистити себе у випадку небезпеки. Саме тому у нас в програмі передбачені такі речі, як збір зброї, навчання прийомів самозахисту, тир, транспортування поранених в екстремальних умовах та багато іншого», - повідомив Юрій Огоновський, директор Ярмарку спорту. Ярмарок спорту 2014 триватиме три дні, з 25 до 27 вересня, в приміщенні спорткомплексу «Динамо», що на вул. Вітовського, 53, та на території Парку культури.

15:32

Як розповів голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський, вкінці минулого тижня на території району закінчили роботи з ремонту вул. Дорога Кривчицька. «Вулицю розпочали ремонтувати 20 червня, а закінчили – 20 вересня. Тут замінені водопроводи, влаштовано підключення до будинків, влаштовано нове дорожнє покриття, частково відремонтовані тротуари, решту дороблятимемо наступного року. Вартість робіт – близько 4 млн грн», - розповів Іван Лозинський. Також зараз на території району тривають робот з ремонту частини вул. Польової на ділянці від вул. Старознесенської до залізничного переїзду. «Тут відновлюємо дорожнє покриття, до 15 жовтня плануємо закінчити роботи. Вартість ремонту цієї вулиці – близько 600 тис. грн», - сказав Іван Лозинський. За словами Івана Лозинського, ремонтуватимуть дорожнє покриття і на вул. Барвінських. «Ремонтуватимемо дорожнє покриття там, де Водоканал замінив свої мережі. Також разом з мешканцями відновимо тротуари. Буде відремонтовано і під’їзд до лікарні «Охмадит», - додав Іван Лозинський. Крім того, у співфінансуванні з «Епіцентром» триває будівництво нової дороги між вул. Кукурудзяною та вул. Б.Хмельницького.

15:23

10-11 жовтня на пл. Ринок пройде благодійний захід в підтримку постраждалих внаслідок проведення АТО, під назвою «Народна барахолка». На мешканців чекають лоти, виставлені для продажу відомими митцями, діячами культури Львова та України, художніми та мистецькими магазинами, галереями, бутиками брендового взуття та одягу. Ціль заходу полягає у зібранні коштів для допомоги постраждалим в зоні АТО та їхнім сім'ям, в об’єднанні львів’ян та гостей міста ідеєю допомоги людям, які найбільше цього потребують. Кожен охочий підтримати проведення заходу фінансово отримає можливість розміщення логотипу на всіх рекламних матеріалах, а також знижку на публікації в журналі BOOM plus TV.

14:57

За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», рух тролейбуса №13 планують продовжити до центру – біля пам’ятника Т.Шевченку буде розворот з виїздом на пр. Свободи. [1]«Біля пам’ятника має бути облаштована зупинка. Зараз ЛКП «Львівелектротранс» закуповує контактну мережу, фігурні стовпи. Загалом роботи обійдуться у 1,3 млн. грн. Кошти залучатимуться з міського бюджету. Наразі погоджується схема руху тролейбуса – по пр. Чорновола чи по вул. Куліша. Відповідно, буде збільшена кількість машин, які працюватимуть на маршруті», - розповіли у ЛКП «Львівелектротранс». Нагадаємо, зараз тролейбуси №13 курсують до Палацу культури ім. Г.Хоткевича. [1] http://novyny.lviv.ua/wp-content/uploads/2014/09/719389.jpg

14:40

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», до 10 жовтня заплановано відновити рух трамвая №6 по вул. Промисловій. «Для відновлення трамвайного маршруту №6 ЛКП «Львівелектротранс» встановить контактну мережу і здійснить під’єднання трамвайних колій. Планується, що до 10 жовтня ці роботи виконають і трамваї №6 будуть їздити по вул. Промисловій», - сказав заступник директора ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Карпа.

Останні новини